>>Symposium voor ouders van kinderen met een ontw...

Symposium voor ouders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand

14-02-2019

Symposium voor ouders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis wil de zorg voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand graag verder verbeteren. Speciaal voor ouders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand en zorgverleners/verwijzers organiseert het Centrum voor Ontwikkelingsachterstand daarom op dinsdag 16 april van 14.00-18.30 een symposium in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (Utrecht). U bent van harte welkom om uw ervaringen en aanbevelingen met ons te delen.

Deelname is gratis en kan via het formulier op www.hetwkz.nl/cvo (klik op het blokje ‘symposium’, daar staat de link naar het formulier). Op de webpagina vindt u ook extra informatie over het programma en de workshops.

Doel van het symposium is vooral van elkaar leren, kennis en ervaring uitwisselen. Ouders kennen hun kind als geen ander, zorgverleners/verwijzers dragen vanuit hun expertise en ervaring op tal van manieren bij aan de zorg voor kind en gezin. Gesprekken, interactie en elkaar helpen de zorg voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand verder te verbeteren staan centraal op het symposium.